SAMSUN / LADİK - Ladik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ladik Çok Programlı Anadolu Lisesi

AKPINAR MAH. GAZİLER CAD. NO.79
Vizyon
Biz, bilgi çağına uyarlanmış bir kurum olarak; öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, her çocuğun içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak ve onları çok yönlü, haklarını koruyabilen, kendine güven duyan bireyler haline getirmek, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, eğitim öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek, öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
SPOR ALANINDAKİ BAŞARILAR:Kızlar Hentbol takımı İl birinciliği,İlçede Masa tenisi ikinciliği ve üçüncülüğü, Futbolda üçüncülük,İlçe çapında voleybolda birincilik, İl genelinde Güreşte 2 tane birincilik, 2 tane ikincilik, 2 tane üçüncülük, kız futsal takımı 2 kez ilde 3.lük İL-İLÇE YARIŞMALARINDA ALINAN SONUÇLAR:Kompozisyon dalında 1. lik ve 3. lük PROJELERLE İLGİLİ BAŞARILAR:Okulumuz, ilçemizde AB Projesi çıkaran ilk kurumdur. 2 tane AB projesi ortaklığımız bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :NORMAL
DOĞALGAZ
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
0 - YOK
Ulaşım
ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ İLÇEMİZE BAĞLI KÖYLERDEN TAŞIMALI OLARAK OKULUMUZA GELMEKTEDİR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI İSE 80 KM UZAKLIKTADIR.